8:37 AM Jul 31, 2010
couple ?
oh tidakkkk! diorg couple ke? melepasssss! gagal usaha aku slame nehhh!

:'(
tolong la paham kobesss.

2:26 AM Jul 30, 2010
so ?
tak boleh ke kalau korg mase tgah bcakap dgn aku, jangan ssekali korg try nak sebod pkataan SO! pntg pakwe aku betol nak so so neh !
mggedik lebeh, kaw ckp lagi skali pkataan so depan mate aku, aku benci kaw semor hidup! tak kesah kaw maen maen ke tak .
contohnye:
" weh, aku bosan arh.! "
" so ? "
sengal gile en !

p/s: berani? cubelahhh !

4:21 AM Jul 29, 2010
kasuttt.
harini PJ kelas akuu, buad rengkuk. ;DDD sesak napas akuu! tak penah buad, MALASSS :)
drpd rumah ready bwk kasod sukan, semangat la kononnyee skang neh. smpai skolahhh, tak gune un -.-' . lepastu pegi bilik APD bwk kasod tu, pastu masok kelas kejab, pegi makmal komputer pulakkk, mase nak balek aku tringat kat kasod. SUDAHHHH!! aku dah takot gile mase tu, kasod aku disappear! aku un jerit jerit arh sape ade nmpk kasod akuu ,
aku pon balek dgn muke :( burokkk! pastu jumpe farah, farah kate ,
"wei ejan, kasod kaw ade kat luar kelas, aku dah masokkan dlm kelas. "
aku piker mase tuh, bengong gile aku neh en, dah tue dah kod.
jwb nye esok balek kene bwk kasot MCDONALD aku pulakkk .
;DDD

2:10 AM Jul 23, 2010
Dayahhhhh .!
weh, kaw da bosan tengok blog aku? sebab tadek post baru ?
kaw bagi la aku ILHAM weh, kaw kan ustazah ?
;)

p/s: jangan marah kawannn !

5:55 AM Jul 22, 2010
segakk !
tahleeee, otak tak taw nak cite apee . otak 'Blankk'.
tajuk tu ? memang tadek kene mgene pongg, saje buadd lah .
-.-'
Baiii !

4:17 AM Jul 18, 2010
masak - masak ;DDD
woahhh, maen masak masak best menanyeeh. BHAHAHAHHH!! rugi gile tak try, tawla korg dah segan nak maen masak masak ngan budak kecik en. Yelehhhh, korg dah BESAR dahh !
location: blakang rumah .
time: 11 lebeh kod .
organise: kobess !

aku dgn belom mandi teros pegi blkg bukak pintu, pastu suroh budak budak carik daon kering atw alat alat yg boleh bakar laa. aku keje siapkn tempat :D . pastu adek aku, anis, die tanye akuh ,
" ejan, ejan nak ikan tak ?"
" ikan? kang kene marah ngan umi baru taw, xyah arr. "
" takkk! bukan ikan umi, ekan kat blkg rumah oren tuhh. "
" laah, ade ikan ke ? okelahh, pegi amek. "
" nah ejan, "
due ekor ikan kering, ade jugak en org nak buang ikan kereng blkg rumah. pastu dah ade daun kering sume sume, aku pon bukk api. bakar due ekor ikan tuh. pastu keluarlah NURHIDAYAH drpd rumah die join kitorang skalii. dah bosan msk ikan, bagi ikan tu dkt meow-meow blkg rumah tuh, LAKU JUGAK LA WEHHH!! ade jugak sekor kuceng amek, sekor ikan lagi kitorang tak bagi sbb dah bcampor dgn abu abu tuh, kitorang tak kejam eh, kejam siket je . pastu dah boring, masok balek rumahhh, mandi sbb baw asapp ! fuhhh, sedap gile baw asap, tapi mak aku ckp .
" mane boleh buat pmbakaran tbuke kat KL neh, nti kene tgkp. " umi .
" asal pulak? kat kampong oke je? " aku .
" okee, kite bakar dlm rumah jela kalau mcm tuh. " dayah ckp .
" HAH! bagos gile, pastu nti rumah tbakar bombe tanye knape sbb buat pmbakaran dalaman, kan ta boleh buat pmbakaran tbuke. " aku .
" yelah yelah, " umi .

Harap boleh maen lagiii , dekat pdg. naseb arh diorg nak kate ape, asal ENJOYY !
;DDD

4:42 PM Jul 17, 2010
Purple dottt .
aku ade kawan, kawan aku ramai, 3 orang da'BOMBB ! ;DDD sayang diorg smpai mampos, tapi kalau dah pendek umur, takla koddd. tapi kalau aku tadek aku taw diorg SUNYIII !
kan kan kan ?


: oh nurhidayah nukman ,
aku maen ngan kaw drpd kecik smpai aku jdi BLACK ,
aku taw kite dah tak boleh maen mcm dulu kat pdg nti kite SEGAN ,
kite dulu pon 24 hours non-stop ,
tpi skang kaw dah mcm panda duk kat dlm rumah mendiam ,
tapi ape ape pon,
u're da'BOMMBBB skalii .

: siti zulaikha mustafa ku sayang ,
kaw jgnlah buat aku saket hati dgn kaw ,
aku taw kaw paham aku en ? ;))




: putri nur ain zakirah azlan ku sayang ,

.......................................................

: siti zulaikha zulkifli ku sayang ,

.....................................................


Korang tbaek koddd ! xD
p/s: jgn ssekali korang try nak RAMPAS !


10:27 PM Jul 16, 2010
Jangan menipuuu !
aku paleng pantang orang mnipu aku! nie lagi la PRS yg tipu. Hadoii, tolong la wehhh. nak mnipu budak budak yg bkn bdk bdk, kitorang dah matang la weh ! mcm neh crite dieee:

hari..... hari rabu kot, sorg kwn kitorang ckp yg sepupu die dah mninggal sbb paru paru berair , KONONNYE LAAA!!! pastu kitorang dah sedeh sbb kitorang penah kutuk kutuk die, zulaikha dah mcm org gile nak mnangis (tapi tak jadi). ;DDD

lepastu hari jumaat mase amek report card tuh, aku tak dtg sbb lenguh maen handball. ;DDD alasan kodd. sambung balek... pastu zulaikha z nan zulaikha m pegi la jumpe classmate penipu neh. zulaikha tanye,
" akk, sape name spupu _____ ? "
" yg mane eh ? "
" alaaah, llaki yg rpt dgn ____, tinggi, rambut MAGGI tuhh. "
ooohhh, name die _______. "
" ???!!!!! (pelik sbb kitorang pggel die KIMI), die dh pindah ke? "
"xdelah, baru smlm jumpe die. "

start classmate penipu tu ckp mcmtu, kitorang dah still wearding wearding ?
pastu, jumaat ptg tuh zulaikha pegi pasar mlm. nampak la pulak penipu dgn hantu spupu die tuhh ! zulaikha pon ape lagi, pegi tego la penipu tuhh! dgn baju die yg lusoh, seluar die yg... ntah, RAMBOT dieee yg horourr! zulaikha pon start pukol pukol penipu tuh, pastu, hantu spupu die tuh ckp
" eh budak, boleh tpi siket tak? "
zulaikha absolutely MARAHHHH ! zulaikha pon jeleng jela kat diee.

sanggup akk buat kitorang mcm neh! nak mnipu gune mampos mapos plak ! akk tggu la ape kitorang nak buat nti !


WAIT AND SEEEEEE !








6:42 PM
bebudak ?
jangan pelik maaaa ! gambr bbudak nak bg menarik sikett . JANGAN INGAT AKU TAK SUKE BUDAK ! tapi kkadang ade lah jugak .
cume gmbr tuh besar gdabak sikett , tlebeh smpaiii . Hadoiii . tak pandai lagi la aku neh mena-menanyeeeh .
-.-'

6:09 PM
Saye budak darjah 1 .
16 . 7 .10 : baru buat blogg . Hadoiii , nie pon pening kpale lagehhh .
edit gmbr belom , edit blog pon belomm .

p/s: malasssss !

reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>