10:02 PM Aug 27, 2010
awak .



sy tak taw mcm mane sy boleh jdi serious gile pasal awk . sy tak suke tengok awk dgn org laen , sy take care psl awk . saye selalu fiker psl awk , sy taw awk tak penah penah nk piker psl saye . :'(

sbb tu saye selalu nanges , saye tak boleh nak buat ape . Saye cume tggu awak je :'(

5:16 AM
unikunik xD



OMG , arijan, stop laughing ! but I cant :)) . okeoke , let me tell u.
tadi en bukak puase , sume org sebok makan SPAGETTI hasel aer tangan saye =3 . aku jela yg excited gile ngn bende alah tu , adek adek ak sume tak lepas .

lepastu dlm pukol 8.00 tadi, adk adk ak khayal dahhh , sebok maen mak mak kbende tah -.- . aku un menyeru kpd diorg :)) supaye solat ! hehehehhe , lepastu smayang lah diorg , aku tga syiok syiok makan duduk sbelah adk laki ak , ak un pdg blkg ak nak tgok adk adk ak solat ke tak .

Ak un pdg lah diorg tu , ak tengok adk adk ak mmg ikhlas gile nak smayang ! yg si Anis tu oke lagi , bile ak tgok yg due lagi tu , KIBLAT DIORG NTAH KEMANE ! adk ak yg Anis tu dah btol dah , yg due duk kat blkg die tu tak taw dah ka'bah diorg kat mane . pastu due org tu gelak skali , ak ckp " teros jelah smayang " diorg un bendul sgt , sambong lah smayang ngan arah ntah kemane. ak ngan Mirul ape lagi , GELAK AHHH ! ;DDD

p/s: tapi niat adk ak ttp ikhlas nak solat xD

12:09 AM
oh kawan =3


Zulaikha Mustafa <3

wei , aku tak taw knape kalau aku tak dga kaw nyanyi aku jadi kepunan gile nak dgar suare kawww ! aku tak dga un kaw nyanyi lagu airplane smalamm :'(
maybe kaw kawan aku shidop smati , aku rindu nak dga suare kaw la sayang ! kenapelah aku tak lepak ngan kaw smalam :'( nti dah nak cuti dahhh , harap kaw rindu aku jugak =3

p/s: JANGAN AMBEK DIEEE ! :E

5:17 AM Aug 25, 2010
betine !
eh , aku taw kaw da ade kwn sdirik la weh , tapi tak bmaksud nak jeles kan aku dgn katek kate TAIK kaw tu en ? itu care bapok la weh ! stakat org mcm kaw , aku boleh jumpe tepi jalan , KALAU AKU NAK ! tapi tolong a weh , wlwpon aku ade benci siked kat kaw , aku syg kaw , tolong jgn jadi manusie yg tak bfaedah kat skola tu , ta yah nak mggedik ngan kwn kwn yg kaw slh pileh tu .
aku tgok kaw da smaken gedik skang neh , jadi maken ramai org kutuk pasal kaw. Aku join skali ah ! stakat nak jeles jeles en aku dgn kawan kawan bodoe kaw tu ! hujong tahon nti la wehhh .
BEST FRIEND FOREVER konon ! tolong ahhh ! tahon depan gerenti bkecai punye lah korg nehhh !
mennyampah aku tengok kaw -.-'

7:54 AM Aug 21, 2010
arghhh !


kaw tolong nak blaga baek dlm psahabatan neh! aku kenal kaw, aku kwn kaw, kaw phm tak ? aku taw bile kaw baek mcm bile kaw jht mcm mane. muke kaw tu aku dah kenal mcm mane ! TOLONG JGN JADI BATU API , aku benciii ! kaw tak boleh tgok die bahagie siked ke ha ? die kawan kite laahhh ! kaw igt dgn duet kite boleh buad die bhgie? TAKKK ! die nak ape yg die nakk, kaw mmg tadek hati yg boleh paham prasaan kwn kaw !

takkan kaw tak kenal die mcm mane? die senang putus ase. aku rase baek kaw kwn ngan mnatang laaa! ta yah phm prasaan diorg tuu. TOLONG LA TOLONG LA . phmphm kan siked prasaan kwn kite. die baek paham takkk ! tolong jgn bgi die jadi org tak tentu arah !
aku sayang dieee !

p/s: ZULAIKHA , PUTRIII ! aku sayang korggg, jgn hampakan aku oke . :'(

8:35 AM Aug 16, 2010
-.-'
aku banya gile crite sbnr bnrnyee! cume malas nak crite kat sini, senang korg jumpe LIVE jela yeh dgn akuuu. senang sikeddd. banyak gile cite aku :

i) jumpe banglaa ! ;)
ii) exam mengong -.-'
iii) JONGOSSS !

banyak lagiiii ! jumpe jelaaa . smekom ;)

reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>