8:08 PM Oct 17, 2010
Yesterday is the worst day D';
Semalam: 17.10.2010 , iye iye. Kitorang pegi Buket Merah~~ b'tolak pukoi 7 bape tah, balek pukoi 12 MALAM. WOOO! mmg best btol balek malam-malam :D smlm boleh thn best ah jugak, pegi Orang Utan Island, Eco Park..

Macam org org kate en, dalam suka ada duka D'; MEMANG ADE POOOON !Zulaikha Zulkifli ~~ Aku rase b'salah ngn kau. Kau hilang MP3 ksanyangan kau, yg kau jage mcm diri kau sdiri.. Kau sedeh smpai kau tk mkn favourite kau sdirik, ak dah takot dah smlm kau mnanges gile babi ~~ Aku panggel tobek baru taw =3

Ak tau kau sedeh, ak pooon ! SPEK ak D'; Zulaikha Mustafa, nnti ak pinjam kau punye spek pulak yeh :3 Tapi yg best smlm boleh mkn laksa utara, Power beeeeb ~~ Jambu due plastik :D Nak gmbr ? siket je gmbr, mase mandi jee. Tapi phm phm jela ngn aku en, malas nk upload -,- okelaah, itu je for today .
SMEKOM !

5:39 AM Oct 14, 2010
New Zealand with their Netball's player ;)
14.10.2010, hari ni la en. Ak mcm biase ah gi skola, balek skola pukol 1.05, Naseb baek die lepas awal -,- Tapi tadi nmpk ' tooot ' tak dtg skola ? Rindu ooh =3 Tapi harini balek sorang sbb Dayah stayback. So, ak un balek je ah ..

Smpai rumah tu, ak makan makan, teros bukak tv. Usya-usya ade cite ape, BORINGG ==' pastu dlm pukol 2 lbeh mcm tu, ade Netball punye game ! Ak happy gilo nak tgok oh ! tgok tgok Jamaica lwn England -,- Ak tk suke game diorggg. Sloow tauu. Tapi GS Jamaica tinggi gile babi ! Bagi ak dah same tggi ngn palang tu :))

Lepas tgok tv, igt na tido. Tak jadi.. Pastu bukak la tv balek, dlm pukol 5 mcm tu en, ak nmpk lagi game Netball. NEW ZEALAND lwn Australia !!! ak suke tgok game New Zealand, Laju gile ooh ! >

Tga tgok tgok game tu, bole tahan sengit aah jugaak. Dekat dekat kot diorg kejar ! Yelaaah, New Zealand sblum neh bape en skor die, 60 , 70 lebeh. Kali ni maybe die tu siket kot enn. Pastu mase nk abes tu, ak tgok mark diorg same je, pastu Australia sumbat -,- Ak nangeeees ! D': Tapi last last korang menang gak en , Sayang korang ;) Pastu mase ceremony, Australia masam je en.. mcm tak puas hati, DAH KALAH EN, KALAH JELAA !

Maria Tutaia GA , Love You Much !




6:45 PM Oct 9, 2010
CORNETTO xD
10.10.10 , Nice date yeah ? AHAHAHA,

mcm mane ak nk start neh? O.o senang cite ..... AKU SUKE CORNETTO !
ahahaha, yg Show Your Love Black Forrest nengan Stawberi .. AAAAAHHHHH ! smlm ak boleh makan 3 =3 tak puas lagi ! ak nk lagi, ak nk satu peti ak penoh ;D

Time kaseh sbb blanje smlm xD aeskrem tu mmg sedap gilo gilo gilo gilo !!


I HEART YOU CORNETTO

9:59 PM Oct 5, 2010
facebooooooook !


harini, 10/6 ak ponteng skola :D
biajelaa, diorg ad exam en.. nnti biseng pulaaak

masak, jemur kaen, sume sume, online pulaaak. Lame lame online tu, facebook tk bole bukk -.-' mmg ba** tuuuut !
AAAAAHHHHHH ! ak nk check ape yg korg komen komen neh D':

Oh facebook ku sayang, dgarlah luahan hati ak neh. Okela cepaat, ak nk online syg. Ak taw kaw syg ak en? Cepatla oke, nak obat? Nnti ak beli yeh? Tapi kaw kene " sial " cepat ah siked aw ? Ak nk online neeh :|

p/s: Ak suke ckp sorg sorg, jadi jgn ckp ak gile. oke ?

Labels: ,


reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>