10:27 PM Jul 16, 2010
Jangan menipuuu !
aku paleng pantang orang mnipu aku! nie lagi la PRS yg tipu. Hadoii, tolong la wehhh. nak mnipu budak budak yg bkn bdk bdk, kitorang dah matang la weh ! mcm neh crite dieee:

hari..... hari rabu kot, sorg kwn kitorang ckp yg sepupu die dah mninggal sbb paru paru berair , KONONNYE LAAA!!! pastu kitorang dah sedeh sbb kitorang penah kutuk kutuk die, zulaikha dah mcm org gile nak mnangis (tapi tak jadi). ;DDD

lepastu hari jumaat mase amek report card tuh, aku tak dtg sbb lenguh maen handball. ;DDD alasan kodd. sambung balek... pastu zulaikha z nan zulaikha m pegi la jumpe classmate penipu neh. zulaikha tanye,
" akk, sape name spupu _____ ? "
" yg mane eh ? "
" alaaah, llaki yg rpt dgn ____, tinggi, rambut MAGGI tuhh. "
ooohhh, name die _______. "
" ???!!!!! (pelik sbb kitorang pggel die KIMI), die dh pindah ke? "
"xdelah, baru smlm jumpe die. "

start classmate penipu tu ckp mcmtu, kitorang dah still wearding wearding ?
pastu, jumaat ptg tuh zulaikha pegi pasar mlm. nampak la pulak penipu dgn hantu spupu die tuhh ! zulaikha pon ape lagi, pegi tego la penipu tuhh! dgn baju die yg lusoh, seluar die yg... ntah, RAMBOT dieee yg horourr! zulaikha pon start pukol pukol penipu tuh, pastu, hantu spupu die tuh ckp
" eh budak, boleh tpi siket tak? "
zulaikha absolutely MARAHHHH ! zulaikha pon jeleng jela kat diee.

sanggup akk buat kitorang mcm neh! nak mnipu gune mampos mapos plak ! akk tggu la ape kitorang nak buat nti !


WAIT AND SEEEEEE !








reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>