5:16 AM Aug 27, 2010
unikunik xD



OMG , arijan, stop laughing ! but I cant :)) . okeoke , let me tell u.
tadi en bukak puase , sume org sebok makan SPAGETTI hasel aer tangan saye =3 . aku jela yg excited gile ngn bende alah tu , adek adek ak sume tak lepas .

lepastu dlm pukol 8.00 tadi, adk adk ak khayal dahhh , sebok maen mak mak kbende tah -.- . aku un menyeru kpd diorg :)) supaye solat ! hehehehhe , lepastu smayang lah diorg , aku tga syiok syiok makan duduk sbelah adk laki ak , ak un pdg blkg ak nak tgok adk adk ak solat ke tak .

Ak un pdg lah diorg tu , ak tengok adk adk ak mmg ikhlas gile nak smayang ! yg si Anis tu oke lagi , bile ak tgok yg due lagi tu , KIBLAT DIORG NTAH KEMANE ! adk ak yg Anis tu dah btol dah , yg due duk kat blkg die tu tak taw dah ka'bah diorg kat mane . pastu due org tu gelak skali , ak ckp " teros jelah smayang " diorg un bendul sgt , sambong lah smayang ngan arah ntah kemane. ak ngan Mirul ape lagi , GELAK AHHH ! ;DDD

p/s: tapi niat adk ak ttp ikhlas nak solat xD

reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>