11:25 PM Sep 14, 2010
p'pustakaan ..
location: Perpustakaan Negeri Kelantan .
jagan ckp ak budak baek, tak semestinye pegi p'pustakaan budak baek en. Ak pegi sini tak pegang buku un! harapn jela sayangg. Ak online lah kat sini~~ tapi.... Facebook tak boleh access ==' ngek giloo, kedekut wehh. Game un tak boleh bukak, hadoii, Jadi kat sini ak tak boleh nk bwad ape ape dah wehh . sebab tulah ak rajen nk post kt blog nehh~~

Kat sini b'juta juta buku ade, ak? satu un tk b'minat nk tengok :D arijan kan arijan ... mane die minat ngn bku bku neh kalau dah ade laptop ! Jadi, tujelah cite ak harini, nak cite psl raye~~ Malass ==' alaah! mcm korg tk taw raye mcm mane en, nti nti jela ak upload gmbr .

BOBAIII :*

reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>