5:39 AM Oct 14, 2010
New Zealand with their Netball's player ;)
14.10.2010, hari ni la en. Ak mcm biase ah gi skola, balek skola pukol 1.05, Naseb baek die lepas awal -,- Tapi tadi nmpk ' tooot ' tak dtg skola ? Rindu ooh =3 Tapi harini balek sorang sbb Dayah stayback. So, ak un balek je ah ..

Smpai rumah tu, ak makan makan, teros bukak tv. Usya-usya ade cite ape, BORINGG ==' pastu dlm pukol 2 lbeh mcm tu, ade Netball punye game ! Ak happy gilo nak tgok oh ! tgok tgok Jamaica lwn England -,- Ak tk suke game diorggg. Sloow tauu. Tapi GS Jamaica tinggi gile babi ! Bagi ak dah same tggi ngn palang tu :))

Lepas tgok tv, igt na tido. Tak jadi.. Pastu bukak la tv balek, dlm pukol 5 mcm tu en, ak nmpk lagi game Netball. NEW ZEALAND lwn Australia !!! ak suke tgok game New Zealand, Laju gile ooh ! >

Tga tgok tgok game tu, bole tahan sengit aah jugaak. Dekat dekat kot diorg kejar ! Yelaaah, New Zealand sblum neh bape en skor die, 60 , 70 lebeh. Kali ni maybe die tu siket kot enn. Pastu mase nk abes tu, ak tgok mark diorg same je, pastu Australia sumbat -,- Ak nangeeees ! D': Tapi last last korang menang gak en , Sayang korang ;) Pastu mase ceremony, Australia masam je en.. mcm tak puas hati, DAH KALAH EN, KALAH JELAA !

Maria Tutaia GA , Love You Much !




reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>