8:08 PM Oct 17, 2010
Yesterday is the worst day D';
Semalam: 17.10.2010 , iye iye. Kitorang pegi Buket Merah~~ b'tolak pukoi 7 bape tah, balek pukoi 12 MALAM. WOOO! mmg best btol balek malam-malam :D smlm boleh thn best ah jugak, pegi Orang Utan Island, Eco Park..

Macam org org kate en, dalam suka ada duka D'; MEMANG ADE POOOON !Zulaikha Zulkifli ~~ Aku rase b'salah ngn kau. Kau hilang MP3 ksanyangan kau, yg kau jage mcm diri kau sdiri.. Kau sedeh smpai kau tk mkn favourite kau sdirik, ak dah takot dah smlm kau mnanges gile babi ~~ Aku panggel tobek baru taw =3

Ak tau kau sedeh, ak pooon ! SPEK ak D'; Zulaikha Mustafa, nnti ak pinjam kau punye spek pulak yeh :3 Tapi yg best smlm boleh mkn laksa utara, Power beeeeb ~~ Jambu due plastik :D Nak gmbr ? siket je gmbr, mase mandi jee. Tapi phm phm jela ngn aku en, malas nk upload -,- okelaah, itu je for today .
SMEKOM !

reload, numbskulls, reload.


bio tag link misc


the idiot says: WELCOMEE

♦Have fun with this home :)
♦eerrr,



a>